COACHING

 

‘ If the path before you is clear, you are probably on someone else’s ‘

Op weg naar helderheid

Individuele mindfulness coaching is gericht op een specifieke vraag of een thema in jouw leven wat je nader wilt onderzoeken. Of wanneer je een persoonlijk thema uit de mindfulness of compassietraining van dichterbij wilt bekijken en verdiepen. In een intake gesprek inventariseren we samen je vraagstuk en maken we als dat wenselijk is een inschatting van de frequentie.
Een individueel traject is meestal kortdurend van aard. We staan samen op meditatieve wijze in één, of een aantal bijeenkomsten stil bij wat je bezig houdt. Door steeds opnieuw in het moment te stoppen en te kijken naar je huidig ervaring. 
De energie van mindfulness is helpend om met mildheid bij moeilijke gevoelens en gedachten aanwezig te blijven zonder er voor weg te rennen en zonder je erin te verliezen.
We onderzoeken wat  je emoties en gevoelens jou te vertellen hebben en hoe je ze kunt leren zien als richtingaanwijzers. Dit zal je ondersteunen in het maken van keuzes en er kan weer helderheid ontstaan in verwarring.

 

Individuele begeleiding is passend voor jou wanneer je  aandacht wilt besteden aan:

  • een moeilijke of onzekere levensfase
  • ruimte maken in een dilemma of terugkerend thema
  • onzekerheid over een bepaalde keuze of vraagstuk
  • waar ben ik mee bezig en waar sta ik?
  • wat belemmert me om werkelijk mezelf te zijn?
  • het leren onderscheiden van hoofd en hart
Neem bij twijfel gerust contact op voor een kennismaking.

‘ You where born with wings, why prefer to crawl through life’

 

Rumi

Roos heeft mij enorm geholpen met de 1 op 1 sessies. Roos een heel erg fijn en zacht persoon, die mensen meteen aanvoelt. In de sessies voelde ik me direct op mijn gemak en rustig. Tijdens de intake wist ze meteen de vinger op de zere plek te leggen en de dingen waar ik tegen aanliep in kaart te brengen. 
Roos heeft mij geholpen weer terug bij mijn gevoel te komen. 
Elke