COACHING

 

‘ If the path before you is clear, you are probably on someone else’s ‘

Op weg naar helderheid

Individuele mindfulness coaching is gericht op een vraag of een thema in jouw leven wat je nader wilt onderzoeken. Of wanneer je een persoonlijk thema uit een mindfulness of compassietraining van dichterbij wilt bekijken en verdiepen. In een intake gesprek inventariseren we samen je vraagstuk en wensen en maken we zo nodig een inschatting van de frequentie.
Een individueel traject is meestal kortdurend van aard. We staan samen op meditatieve wijze in één, of een aantal bijeenkomsten stil bij wat je bezig houdt. Door steeds opnieuw in het moment te stoppen en te kijken naar je huidige ervaring.
De energie van mindfulness is helpend om met mildheid bij moeilijke emoties en gedachten aanwezig te blijven zonder er voor weg te rennen en zonder je erin te verliezen. Het kan de ruimte en afstand creeeren die nodig is om weer in beweging te komen, om weer een ingang te vinden.
We onderzoeken wat  je emoties en gevoelens jou te vertellen hebben en hoe je ze kunt leren zien als richtingaanwijzers. Dit zal je ondersteunen in het maken van keuzes en er kan weer helderheid ontstaan in verwarring.

 

Individuele begeleiding is passend voor jou wanneer je aandacht wilt besteden aan:

  • Een moeilijke of onzekere levensfase
  • Ruimte maken in een dilemma of terugkerend thema
  • Onzekerheid over een bepaalde keuze of vraagstuk
  • Waar ben ik mee bezig en waar sta ik?
  • Wat belemmert me om werkelijk mezelf te zijn?
  • Het onderscheid en het leren samenwerken van hoofd en hart
Neem bij twijfel gerust contact op voor een kennismaking.

‘ You where born with wings, why prefer to crawl through life’

 

Rumi

Voor mij was Roos een sensitieve en aandachtige coach. Waar ik zelf soms door de bomen het bos niet meer zag wist Roos door te voelen, de juiste vragen te stellen en de tijd te nemen elke keer weer mijn kern te raken.
Roos heeft mij geleerd dat ik voor mijzelf mag gaan staan en om dat wat ik instinctief voel serieus te nemen.

Marjolein